Intézményvezetői köszöntő

Kedves Látogató!

Köszöntöm Önt abból az alkalomból, hogy megnyitotta Intézményünk honlapját.

Józsáné dr. Kiss Irén

Az Intézményünk tevékenysége három nagy területre tagolható: az egészségügyre, a gyermekvédelemre és a szociális tevékenységre. E tevékenységek egyenként is többrétű feladatellátást jelentenek, amelyekhez kötődő információk ismerete adott élethelyzetben az Ön számára is fontos lehet.

Honlapunk létrehozatalának célja éppen az, hogy tájékoztassa az itt élőket, a betegeket, az időseket, a válsághelyzetben lévő családokat és hozzátartozóikat az intézményi szolgáltatásainkról. Segítsünk az Érdeklődőknek a közérdekű adatok közzétételével. Ismertek legyenek a helyben elérhető közszolgáltatások, annak helye, ideje, megnevezzük munkatársainkat.

Munkatársaimmal ezért arra törekedtünk, hogy az Intézményünk által ellátott közszolgáltatásokhoz köthető alapinformációk megtalálhatók legyenek honlapunkon. A honlap készítésekor az is vezérelt bennünket, hogy valamennyi, az Egészségházban lévő szolgáltatásokról kaphassanak olyan információt a szolgáltatást igénybevevők, hogy annak birtokában intézhessék ügyeiket.

E rendező elvek mentén kialakított menüpontokban tájékozódhatnak az Érdeklődők:

  • Az egyes szolgáltatásokról, amelyek a központi háziorvosi ügyelet, a szakrendelések, a labor, a védőnői szolgálat, a család - és gyermekjóléti szolgálat, az idősgondozó részleg.
  • Intézményünk főbb rendezvényeiről, az aktuális feladatokról (véradás, szakmai napok, gyermekvédelmi konferencia, szűrőprogramok, cikkek, események ...).
  • Az érdeklődő az archívumban további adatokra, fotókra, szakmai anyagokra klikkelhet.
Hasznos böngészést kívánok minden Érdeklődő számára!

Józsáné dr. Kiss Irén
Intézményvezető