Betegek elkülönítése felhívás

2021-11-25
Adminisztrátor
347
Kedves Betegek!

Egészségügyi ellátása során, a covid, covid gyanús, nem covid betegek elkülönítése érdekében, a koronavírus okozta járványügyi helyzetben, a további fertőzések megelőzése érdekében kérjük, szíveskedjenek betartani az alábbiakat:

1./ Egészségügyi ellátása előtt kérje kezelőorvosa tanácsát és ha egészségi állapota nem teszi szükségessé a személyes találkozást, az Egészségházba belépést mindenkor kerülje el!
2./ Háziorvosához, házi gyermekorvosához érkező beteg használja a főbejáratot, vagy az aula felől a Mizsei úti bejáratot!
3./ A többi beteg pl. a szakrendelésekre, a laborba, a gyógyászati boltba, 16 óra után az ügyeletre érkező beteg használja az Ügyelet felőli bejáratot.
4./ Ha Ön ugyanazon napon, több helyre szeretne elmenni az Egészségházban – pl. háziorvosához és pl. reumatológiai szakrendelésre - kérjük, hogy ezt csak akkor tegye, ha a háziorvosi covid tesztelést követően kiderült, hogy Ön negatív, mert covidos betegként a mások megfertőzésének reális veszélye áll fenn.
5./ Karantén alatt, covid betegséggel, covidra utaló tünetekkel – láz, íz-szaglásvesztés, légzési nehézség és más tünetek esetén - továbbra sem szabad az Egészségházba bejönni, itt tartózkodni a fertőzésveszély miatt.
6./ A csecsemőtanácsadásra vagy a védőnői tanácsadásra, egyeztetett időpontban érkező egészséges szülők és egészséges gyermekek a Dózsa György út felőli, a Védőnői Szolgálatnál lévő bejáratot használják!

Köszönjük felelősségteljes döntését!

Józsáné dr. Kiss Irén
EGYSZI intézményvezető