ÚJABB OLTÓPONT LAJOSMIZSÉN - Lakossági tájékoztató a COVID-19 fertőzés elleni védőoltásról

2021-03-10
Adminisztrátor
1
1094
A Covid-19 fertőzés ellen védőoltással lehet a leghatékonyabban védekezni, ezért örvendetes, hogy Intézményünket is kijelölték Oltóponttá.

Az Oltópont helye: Estike Idősek Klubja 6050 Lajosmizse, Dózsa György út 104-106. szám
(Egészségház OTP felől megközelítve)

Az oltással kapcsolatos aktuális információkat közzétesszük www. egeszseghazlm.hu honlapunkon és az Oltópont bejáratánál.

Az országos Oltási Terv alapján Ön is hamarosan felveheti a védőoltást. Ehhez az szükséges, és ezért kérünk minden Kedves Lajosmizsei és Felsőlajosi Lakost, aki eddig nem tette meg, regisztráljon az oltás felvétele céljából a vakcinainfo.gov.hu internetes oldalon. Az oltással kapcsolatos információkat a koronavirus.gov.hu kormányzati portálon folyamatosan figyelemmel kísérheti. A megfertőződés elkerülése érdekében addig is fontos a már ismert higiénés szabályok betartása, a kézfertőtlenítés és a szájmaszk szabályos - orrot és szájat eltakaró - viselése közösségi tereken, utcákon, boltokban. Őrizze egészségét! Vigyázzon saját maga és a környezetében élők egészségére!


Amennyiben értesítést kap az oltás felvételének a lehetőségéről, kérjük, szíveskedjenek kitöltve magukkal hozni az alábbi Hozzájáruló nyilatkozatot! Ezzel sokat tud segíteni a várakozási idő csökkentésében, lehető legszűkebbre venni a kapcsolatok idejét, amely íly módon mindannyiunk egészségét szolgálja.


Józsáné dr. Kiss Irén intézményvezető
Lajosmizse Város Önkormányzata
Egészségügyi, Gyermekjóléti és Szociális Intézménye