Laboratórium

2020-12-15
Adminisztrátor
1
1338

Telefonszám

06-76/556 231

Vérvétel

6050 Lajosmizse, Dózsa György út 104-106.

Hétfőtől péntekig: 7:00 - 9:30

Minden Kedves vérvételre érkező beteg az előzetesen kért időpontra érkezzen meg!
2018. március 19. napjától az Egészségház Laborjában előjegyzési rendszer működik.
Felhívjuk kedves Betegeink figyelmét, hogy a Lajosmizsei Laborban történő vérvétel előjegyzéshez kötött, ez alól a sürgős esetek tesznek kivételt, melynél a vérvételt soron kívül elvégezzük.

 

Bemutatkozás:

 Hisszük, hogy a gyógyítás alapja a sokoldalú diagnosztikai tevékenység, ezért különös figyelemmel végezzük munkánkat, a betegek gyógyulása érdekében.
 Lajosmizsén 30 éve, 1980 óta működik laboratórium. A Szent Lajos utcai központi orvosi rendelőből 1989-ben költöztünk jelenlegi helyünkre. Az Egészségházban egy kibővített vérvételi helyiséggel, munkatérrel, vizelet vizsgálóval ellátott egységbe kerültünk. A labor az Egészségház földszintjén helyezkedik el. Megközelíthető a főbejárat és az ügyelet felől is.
 2006 óta J0-ás laborként működünk, amely helyben vérvételt és kislabor vizsgálatok végzését jelenti. A mintákat szálltjuk mindennap Kecskemétre, ezzel megkímélve a Kedves Betegeket a Kecskemétre utazás fáradalmaitól és költségétől. Helyben a vizelet általános vizsgálatát és a vérsüllyedés vizsgálatokat végezzük.
Vigyázzanak egészségükre!

Labor munkatársai


Labor munkarendje:

Időpont kérhető:
  • Beutaló kézhezvételekor lajosmizsei háziorvosánál,
  • Beutaló kézhezvételekor lajosmizsei házi gyermekorvosánál,
  • Beutaló kézhezvételekor lajosmizsei fogorvosánál,
  • Beutaló kézhezvételekor lajosmizsei szakorvosnál,
  • Személyesen a laborban vagy a 76/556-231 telefonszámon,
  • Interneten keresztül a www.egeszseghazlm.hu honlapunkon található Labor előjegyzésmenüpont alatt a beutaltak is foglalhatnak időpontot. 
Első alkalommal időpont foglalást megelőzően regisztrálni szükséges. Az időpontfoglalás során az előjegyzési program által kért adatok megadása kötelező. Foglalásról visszaigazolást küldünk e-mailben, esetleges probléma esetén telefonon értesítjük.
 
Amennyiben vérvétel nem történik, csak mintaleadás (vizelet), nem kell időpontot foglalni.
 
Terheléses vércukor- és inzulinvizsgálathoz időpont kérhető munkanapon személyesen 10.00- 15.00 között a labor munkatársaitól vagy a 76/556-231 telefonszámon.

A betegek a vérvételi eredményüket a www.eeszt.gov.hu oldalon keresztül vérvételt követő munkanapon megtekinthetik. A beutalót kiadó orvos számára is láthat a vizsgálat eredménye, ezért nem kell személyesen az eredményért a laborba visszajönni. Leletkiadás nincs. 

Ügyeleti rendszer a laborban nem működik.
Pajzsmirigy vizsgálatához az eredmény 5 napon belül érkezik meg. 
Vércsoport meghatározáshoz a vérvétel minden héten hétfőn és szerdán történik. 


Munkatársak:

Dr. Siposné Dr. Seres Erika - főorvosnő, szakmai felügyeletet látja el
Dudás Piroska - szakasszisztens
Krasnyánszkiné Hajagos Julianna - asszisztens