Köszöntő

2020-09-07
Adminisztrátor
1110
Kedves Betegek! Kedves Érdeklődők!
 
Honlapunk létrehozatalának célja, hogy az Intézményünk által ellátott szolgáltatásokhoz köthető alapinformációk elérhetők legyenek; Tájékoztassuk az itt élőket, a betegeket, az időseket, a válsághelyzetben lévő családokat és hozzátartozóikat az intézményi szolgáltatásainkról; Segítsünk az Érdeklődőknek a közérdekű adatok közzétételével.
 
Az Intézményünk tevékenysége három nagy területre tagolható:
  • Egészségügy: iskolavédőnői szolgálat, szakrendelések - bőrgyógyászat, kardiológia, nőgyógyászat, pszichiátria, reumatológia, szemészet -, gyógytorna, fizioterápia, labor, lökéshullám terápia magánrendelés
  • Gyermekvédelem: Család - és gyermekjóléti szolgáltatás.
  • Szociális ellátás: Idősek klubja, étkeztetés, házi segítségnyújtás, tanyagondoki szolgálat, szociális távfelügyelet.
 
Látható, hogy e szakterületek egyenként is többféle feladatellátást jelentenek, amelyekhez kötődő információk ismerete adott élethelyzetben mindenki számára fontos lehet. 
 
A honlap készítésekor az is vezérelt bennünket, hogy valamennyi, az Egészségház épületében lévő, nem intézményi működtetésű szolgáltatások ismertek legyenek, ily módon honlapunkon megtalálhatja más, fontos egészségügyi, vagy szociális szolgáltatás elérési adatait is.
 
E rendező elvek mentén kialakított honlapunkon tájékozódhat:
  • Az intézményi szolgáltatásokról.
  • Az Egészségházban elérhető, nem intézményi működtetésű egészségügyi szolgáltatásokról: Háziorvos, házi gyermekorvos, fogorvos, további szakrendelések, gyógyászati bolt.
  • Intézményünk főbb rendezvényeiről, az aktuális feladatokról: Véradás, szakmai napok, gyermekvédelmi konferencia, szűrőprogramok, cikkek, események, álláslehetőségek.
  • Az érdeklődő az archívumban további adatokra, fotókra, szakmai anyagokra klikkelhet.
 
Hasznos böngészést kívánok minden Érdeklődő számára!

Lajosmizse Város Önkormányzata
Egészségügyi, Gyermekjóléti és Szociális Intézménye
6050 Lajosmizse, Dózsa György út 104-106. szám